Žurke na plaži i ovog ljeta (program do 26.07.)

Šesti After Beach Parties festival počeo je 15. jula u organizaciji Montenegro Event Agencije, pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma. Neodoljivi plesni ritmovi DJ zvijezda iz Evrope u kombinaciji sa domaćim imenima čini vrele ljetnje dane atraktivnijim uprkos visokim temperaturama.

U četvrtak, 23. jula na plaži SandBox Ulcinj nastupa DJ Soft 85, a na susjednom D’Olcinijumu mladi DJ Milok. Na lokaciji Gecko je DJ Rayo.

Posjetioce i fanove ljetnjih žurki će u popodnevnim satima na plaži Cuba Libre Sutomore zabavljati Morning Indian, a DJ Prera dolazi na plažu Questo Quello. DJ Perry bukiran je za Beach Bar, takođe na teritoriji barske opštine.

U Budvi, DJ Ix Ox nastupa na Kamenovu, a DJ Lacky je na lokaciji San Trope. DJ Nigel će stići na Almaru, dok je u pripremi živa svirka sa Anom Bebić i Ninom Petkovć u kotorskoj Havani.

Petak, 24. jul biće u znaku počekta mini turneje italijanske DJ zvijezde Paola Barbata koji svoju avanturu kreće od Almare. Kako je već najavljeno, uz podršku Crnogorskog telekoma i Tuborga, njegovi nastupi su dan kasnije na SandBoxu u Ulcinju, a treći nastup je zakazan za 26. jul na Kamenovu.

Petak i subota će za ljubitelje živih svirki biti zanimljiva, jer oba dana u sutomorsom Questo Quello baru nastupa Positive band, DJ LuckyDee, koji je promoter i zaštitno lice festivala će subotu i nedjelju (25. i 26. jul) nastupati na plažnom baru Galija u Budvi, a Marthin Klein na Almari. Još jedna živa svirka očekuje nas na Almari 26. jula sa Makao Bendom.

Svi sadržaji su besplatni za javnost, a programi počinju oko 16 sati. Partner festivala je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, sponzori Crnogorski telekom, Tuborg, Cockta, Cedevita i Chipsos.

Program dešavanja za ovo ljeto: www.event.its.me/program

0 Comments