Ovog ljeta u Kotoru! Dolaze Rundek, Šerbedžija i Partibrejkersi

Na međunarodnom festivalu KotorArt u okviru Don Brankovih dana muzike ovog ljeta nastupiće velike ex-yu zvijezde Rade Šerbedžija u pratnji gitariste Miroslava Tadića, Partibrejkers i Darko Rundek sa svojim Rundek Cargo Triom.

Beogradski rok bend Partibrejkers održaće koncert 2. avgusta, na Trgu od Oružja, a publika će imati prilike da čuje i njihov najnoviji album “Sirotinjsko carstvo”.

Rundek Cargo Trio nastupiće u Kotoru 4. avgusta, isto na Trgu od Oružja, a uz Darka Rundeka ovaj popularni trio čine i violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Vranić.

Harizmatični umjetnik Rade Šerbedžija, nastupiće 17. avgusta na koncertu pod nazivom “Ne daj se Ines”, koji će se održati na Ljetnjoj sceni u pratnji gitarskog virtuoza Miroslava Tadića, koji je na našim prostorima poznat i po saradnji sa Vlatkom Stefanovskim.

Ovih dana Rundek Cargo Trio je objavio svoj peti službeni singl “Džaba”, a spot za ovu pjesmu potpisuje Jovana Kstanović.

Pjesma “Džaba”, nastala od Isabelinog rifa, Ducinog raštimovanog klavira i Rundekove melodije i riječi, slavi život “Malog čovjeka”, a u tekstu poznati hrvatski muzičar kroz sarkazam pokazuje kako “mali čovjek” uvijek želi više i nikada nije zadovoljan svojom životnom situacijom.

Pogledajte i ovo: Plaža Albatros u Ulcinju.

0
0

0 Comments