Program manifestacije Petrovačka noć 2015.

Za subotu, 29. avgusta najavljena je manifestacija Petrovačka noć, jedna od najljepših manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Manifestacija sa gotovo najdužom tradicijom, vremenom je postala najveća pučka fešta od ribe, vina i muzike na našoj obali i razlog zbog kojeg se brojni turisti odlučuju da baš u periodu njenog održavanja usklađuju i svoje odmore. Rastom popularnosti ove manifestacije, i naša odgovornost je sve veća, pa se iz godine u godinu trudimo da program unaprijedimo, učinimo ga kvalitetnijim i atraktivnijim. Ove godine posjetioci će uživati u svim segmentima programa – sportskim igrama, podjeli velikih količina ribe i vina, uz zvuke primorskih klapa, kao i izložbi autentičnih suvenira i radova umjetnika iz Budve.

Vjerovali ili ne: Jezero u obliku srca nalazi se u Crnoj Gori!

Na kraju dana, na bini smještenoj na šetalištu ispred hotela “Palas”, nastupiće: muzički sastav “Neon” iz Podgorice, grupa “Frajle” iz Novog Sada i rock grupa “Parni valjak” iz Zagreba. Nakon njih nastupiće i DJ sastav “Stereo Ambasada” iz Budve.

PROGRAM PETROVAČKE NOĆI 2015.

16.00h – tradicionalne sportske igre (plivanje i vuča konopa) na petrovačkom pristaništu;

17.00h – defile i koncert Gradske muzike Budve sa budvanskim mažoretkama, na šetalištu – ispred JU “Crvena komuna”;

Od 17.30h – degustacija ribe, vina i piva na dva punkta: na šetalištu ispred JU “Crvena komuna” i na platou pored restorana “Sutjeska”;

Od 18.00h – koncert klape ispred JU “Crvena komuna”;

Od 19.00h – “Etno kutak” – izložba crnogorskih suvenira i autentičnih rukotvorina, pored JU “Crvena komuna”;

Od 21.00h – koncerti – na glavnoj bini – šetalište ispred hotela “Palas”:

“Neon” – 20.30h

“Frajle” – 21.30h

”Parni valjak” – 23.00h

DJ sastav “Stereo Ambasada” – 01.00h

Manifestacija se završava spektakularnim vatrometom!

0
0

0 Comments