Kako će izgledati hotel Hilton u Podgorici

Prema pisanju Vijesti u Podgorici do kraja godine treba da bude završen luksuzni hotel Hilton.

“Trenutno se intenzivno radi i na fazi 1 i fazi 2 i očekujemo da će se hotel u cjelosti završiti do 31. decembra ove godine” – saopštenoe je Vijestima iz službe za odnose sa javnošću preduzeća “Normal Company”, koje investira projekat i rukovodi izgradnjom hotela.

Faza 1 obuhvata novoizgrađeni dio hotela sa smještajnim kapacitetima, a faza 2 je rekonstrukcija i nadgradnja zgrade nekadašnjeg Hotela Crna Gora.

Foto: BusinessArt.me

Prema projektu hotel “Hilton Podgorica Montenegro” će imati 197 soba, 23 apartmana sa lanč barom, predsjednički apartman, restoran i aperitiv bar, velnes centar, fitnes i spa blok sa zatvorenim bazenom.

Kako piše na sajtu BusinessArt, novi hotel imaće, između ostalog, devet kompletno opremljenih multifunkcionalnih sala za sastanke, kongresne sale na prizemnoj etaži, velnes centar sa zatvorenim bazenom, fitnes centar i VIP spa centar i podzemnu garažu na dva nivoa ukupne površine 7.000 metara kvadratnih. Hilton će imati i devet kompletno opremljenih multifunkcionalnih sala za sastanke, kongresne sale na prizemnoj etaži, velnes centar sa zatvorenim bazenom, fitnes centar i VIP spa centar i podzemnu garažu na dva nivoa ukupne površine 7.000 metara kvadratnih.

Izvor: Vijesti/BusinessArt.me

1
0

0 Comments