Festival filmske komedije u bioskopu Cineplexx, 25-29.5.

Prvi međunarodni festival filmske komedije – Comedy Fest biće održan u bioskopu Cineplexx Delta City u periodu od 25. do 29. maja. Ljubitelji ovog žanra imaće priliku da, tokom pet dana trajanja festivala, u tri različita termina pogledaju ukupno 15 filmova.

Već prvog dana festivala posjetioci će imati priliku da uživaju u sjajnoj komediji Dobri momci sa Raselom Krouom i Rajanom Goslingom, koji su primorani da rade zajedno kako bi riješili slučaj nestale djevojke i njene povezanosti sa smrću porno zvijezde. Film “Posjetioci 3: Revolucija” na veliko platno donosi dobro poznati dvojac: Žan Renoa i Kristijana Klavijea – koji su se kao vremenski putnici ovog puta našli usred Francuske revolucije i ponovno uspjeli da upadnu u nevolje. Nastavak simpatične španske komedije “Zbog tebe promijeniću prezime, opet” prikazuje na duhovit način različite temperamente stanovnika Katalonije i Sevilje.

Među ostalim ostvarenjima koja će biti prikazana u okviru festivala našli su se filmovi: Te lude 80-te!, Kiki, ljubav je brza, “Kvo vado”, “Elvis i Nikson”, Iznenađenje, “Sahraniti bivšu”, “Slučajna ljubav”, “Četvrti čovjek”, “Scenarista ljubavi”, “Narodni heroj Ljiljan Vidić”, “Otok ljubavi” i “Torente 5”

Ulaznice za projekcije filmova u okviru Comedy festa već se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City. Cijena ulaznice iznosi 3,00€.

0
0

0 Comments